top of page

Flip the Coin

Ligestilling – helt udramatisk!

Du vil ledervejen, måske du er godt på vej, måske du allerede er deroppe? Et langt stykke henad vejen har du de faglige redskaber, og den faglige viden, men mangler "noget", lige dét og dén viden, som får enderne til at mødes som leder og – som  menneske.

Livet serverer løbende benspænd for os og valg krydret med fordomme plus alt det løse, der ubevidst er til stede i vores hverdag. Om du går ledervejen, vil til tops, allerede befinder dig deroppe eller vil noget helt fjerde, så er du dækket ind til at forblive på toppen i dit liv.

Flip the Coin er forløbet for kvinder og mænd, hvor vi arbejder med den mentale del, bias, forventninger, balancen, ligestilling og meget mere.

Så behøver der ikke at være koldt på toppen – for nogen!

Flip the Coin er et supplement til jeres lederuddannelse eller som et separat lederforløb. Det er samtidig vores bidrag til at sikre et bedre samfund og en verden i balance, hvor vi anerkender og accepterer vores kompetencer og sætter dem i spil til gavn for øget trivsel og indtjening i virksomhederne med specielt fokus på at styrke kvinder i privat- og arbejdslivet samt få flere kvinder i ledelsen herunder også topledelsen.

Kontakt mig for et uforpligtende møde om indhold, varighed m.m.

Flip the Coin: About Me
bottom of page